De pagina van de activiteitencommissie


Walking Dinner 2022
15-10-2022

Nagerecht

Zaterdagavond 15 oktober is het weer zover. Dan organiseert de Wijkvereniging Transvaal voor de zesde keer het Walking Dinner. Lees er alles over in de flyer die je hier kunt downloaden. Vergeet niet je op te geven vóór 6 oktober.quiz

Transvaalquiz 2022
24-04-2022

Op zondagmiddag 24 april om 14:30 organiseerde de wijkvereniging voor de vierde keer de 'Transvaalquiz'. Ditmaal in Café Bosch, een steenworp verwijderd van onze wijk.

Zes teams, bestaande uit twee en twintig ervaren en onervaren quizzers, jong en oud, meldden zich om te strijden om de felbegeerde wisselbeker, die vanaf dit jaar beschikbaar is.

Over de moeilijkheid van de vragen, bedacht door Henk Brendel en kundig gepresenteerd door Marlies Leupen, liepen de meningen uiteen. Eén vraag bleek zelfs een onjuist antwoord te hebben, maar dit had gelukkig geen consequenties voor de einduitslag.

Hoe groot de bevolking van Mongolië is, hoe zwaar het feestaardvarken woog en welke acteurs vorig jaar in de prijzen vielen wist niemand. Daarentegen met Turks Fruit, de Sagrada Familia, de rapper Eminem en de verkeersregels had niemand moeite.

Na ruim twee en een half uur quizzen bleek dat het team Pica Pica evenals vorig jaar de winnaar was. Zij ontvingen de wisselbeker uit handen van de jury, bestaande uit Rob Stevens en Jeroen Kleijburg.

overzichtEen overzicht van de deelnemers in Café Bosch


winterzaalHet team 'Winterzaal'


neighboursHet team 'Neighbours'


winnaarsDe winnaars: het team 'Pica Pica'


stand


""