De pagina van de activiteitencommissie

Walking Dinner Transvaalwijk
17-11-2018

Hoe leer je je buren en wijkgenoten beter kennen? Door met elkaar een maaltijd te delen! Wijkvereniging Transvaal organiseert voor de vierde keer een walking dinner op zaterdag 17 november 2018.

Na het doorslaande succes van de vorige jaren, organiseren we natuurlijk een vierde editie! Hoe werkt het? Samen met je (tafel)partner eet je twee gangen bij wijkgenoten in hun huis en je ontvangt vier gasten in je eigen huis voor wie je één gerecht kookt. We sluiten met alle deelnemers af bij iemand thuis.

Wil je meedoen, geef je dan op vóór zondag 4 november door een mail te sturen aan activiteiten@transvaalwijk.nl. Vermeld daarin de namen van de deelnemers (voor- en achternaam), je adres en of bij een van jullie sprake is van een voedselallergie of iets anders waarmee de kok rekening moet houden.

Ongeveer een week voor het walking dinner krijg je de planning via de mail doorgestuurd waarin staat bij wie je gaat eten en welke gang je gaat koken. Het gaat om de gezelligheid en elkaar leren kennen, je hoeft echt geen chef-kok te zijn!

Planning zaterdag 17 november 2018

Het lijkt ons leuk om veel buurtgenoten te ontmoeten! Culinaire groeten van de activiteitencommissie Transvaalwijk: Michiel Schouteten en Henk Brendel.


Buitenspeelmiddag op 7 oktober

Beste bewoners van de Transvaal,

Graag willen wij jullie kinderen uitnodigen voor de tweede editie van de Transvaal buitenspeelmiddag op zondag 7 oktober van 12:00 tot 16:00 uur.

Doel van deze middag: moment waarop kinderen uit de buurt elkaar kunnen ontmoeten, zodat ze elkaar op een later moment makkelijker kunnen vinden en daardoor wat vaker de straten van de Transvaal onveilig gaan maken!

Locatie: speeltuintje onderaan de Steijnstraat. We zorgen voor extra speelopties en een hapje en een drankje!

Natuurlijk zijn ook ouders en andere buurtgenoten welkom voor een kopje koffie!

We hopen op een goede opkomst en mooi weer!

Met vriendelijke groet,
Marije Holland & Kimm Martens

kinderen